fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

Maderoterapija

Maderoterapija, Damara masaže in terapije Velenje

O MADEROTERAPIJI

Kaj je Maderoterapija?

Maderoterapija, Damara masaže in terapije Velenje

Maderoterapija je umetnost naravnega preoblikovanja telesa in dobrega počutja.

Maderoterapija združuje moč narave in izkušenih terapevtskih rok za ustvarjanje popolne harmonije med telesom in dušo. Gre za starodavno terapijo, ki izhaja iz eksotične Kolumbije. Maderoterapija poteka kot masaža s pomočjo različnih anatomsko oblikovanih lesenih pripomočkov kot so valjčki, lopatice in skodelice oziroma lesene ventuze.

Tovrsten anticelulitni tretma je popolnoma naraven, neinvaziven in terapevtsko obarvan, saj spodbuja delovanje limfe in na ta način odpravlja celulit. Rezultat je odprava celulita, toksinov iz telesa, manjši obseg in boljši tonus kože

Rezultat maderoterapije:

Za boljše rezultate na voljo tudi paketi

Paketi Maderoterapije

10x Maderoterapija

45 minut

Redna cena storitev: 

300 €

Cena paketa:

260 €

10x Maderoterapija

60 minut

Redna cena storitev: 

350 €

Cena paketa:

300 €

Paket Damara Madero

Redna cena storitev: 

590 €

Cena paketa:

450 €

Paket Access Madero

Redna cena storitev: 

590 €

Cena paketa:

450 €

Paket mini Access Madero

Redna cena storitev: 

460 €

Cena paketa:

375 €

Maderoterapija v studiu Damara

Pri nas boste deležni maderoterapije po Perfect Body metodi. Kar pomeni, da ne nudimo le same terapije kot takšne, ampak tudi celostno obravnavo in podporo pri preoblikovanju telesa. 

Ob prvem obisku skupaj izpolniva vprašalnik. Po oceni stanja, ste deležni poskusne maderoterapije, da se vidi, kako telo reagira na terapijo in katera tehnika bi bila najbolj primerna za vas – klasična, brazilska ali kombinacija obeh. Na koncu pa skupaj narediva načrt, ki bo pripeljal do želenega rezultata.

Klasična maderoterapija

Klasična maderoterapija se izvaja z anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki in lopatico. Z ritmičnimi gibi valjčkov močno stimuliramo limfni sistem, s tem pa aktiviramo metabolizem in izločanje toksinov iz telesa. Z lopatico in ročno limfno drenažo pa še dodatno prispevamo k dobremu končnemu rezultatu.

Maderoterapija deluje tudi terapevtsko saj sprošča mišično napetost, spodbuja mikrocirkulacijo, pozitivno vpliva na limfni sistem in fascijo. Posledično se izboljša energijski pretok po telesu, koža je čvrstejša zaradi povečane oskrbe s kisikom in hranilnimi snovmi, metabolizem se izbolja, fascija pa postane bolj elastična in pretočna.

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija izvaja z lesenimi vakumskimi pripomočki oziroma ventuzami. Z njimi na koži ustvarimo podtlak, zato delujemo globinsko na nivojih, ki so valjčkom težko dostopni. S pomočjo vakuma raztezamo fascijo in posledično je le ta bolj hidrirana, prožna ter elastična. S tem se tudi pospeši pretok krvi in limfe po telesu. Končni rezultat je učinkovito razstrupljanje telesa, kar se izraža kot zmanjšanje obsega, odprava celulita in večji tonus kože.

Postopek je intenzivnejši kot pri klasični maderoterapiji, saj s pomočjo vakuma dosežemo, da se maščoba izloči iz celice, nato jo s posebnimi postopki spravimo v bezgavke, ki to potem prečistijo. Maščobo, toksine in odvečno vodo izločimo kasneje s potenjem in preko urina. Zato je tudi po terapiji pomembno, da telo dovolj hidriramo.

 

Razlika je opazna že po prvi terapiji. Koža je bolj gladka, čvrsta, napeta, fascija postane bolj prožna, kar posledično vpliva tudi blagodejno na bolečine v mišicah, zmanjša se videz celulita, strije/brazgotine so manj vidne in bolje prekrvavljene, izboljša se presnova, pospeši se izločanje toksinov…

Kakšna je razlika med klasično maderoterapijo in brazilsko maderoterapijo?​

ŽELIM BOLJŠE POČUTJE IN SAMOPODOBO!

Se trudiš preoblikovati svoje telo ampak se vedno znova vračaš na ista pota?

Maderoterapija sama po sebi ima odličen učinek na preoblikovanje telesa. Njen učinek pa je predvsem odvisen od posameznice. Pristop do preoblikovanja telesa mora biti celosten za dosego rezultatov na dolgi rok, drugače se konstantno vrtimo v istem krogu. Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja, stresa in pomanjkanja časa za zdravo življenje hitro posežemo nazaj po starih »tolažilnih« razvadah.

Zato sem sestavila 3 pakete, ki ti bodo olajšale pot do trajnih želenih rezultatov.

Vsak paket vsebuje brezplačen prvi posvet s poskusno maderoterapijo v trajanju 30 – 60 minut, kjer skupaj izpolniva vprašalnik, se pogovoriva o ciljih in pričakovanjih ter oblikujeva program posebej zate. Do naslednjega srečanja sestavim tvojo osebno pozitivno afirmacijo*, ki si jo lahko ponavljaš vsak dan. Ves čas sem ti na voljo za dodatne nasvete, podporo ali pogovor v kolikor to potrebuješ preko maila ali telefona.

*velja pri paketih: DAMARA MADERO, ACCESS MADERO in MINI ACCESS MADERO

POPOLNA PREOBRAZBA

Paketi vsebujejo poleg vsega naštetega še 10x 60 minutno oz. 45 minutno klasično, brazilsko ali kombinirano maderoterapijo. Katera od teh bo zate primerna se dogovoriva na prvem brezplačnem posvetu in sproti terapijo tudi prilagajava sprotnim rezultatom.

BI SE ŽELELI NAROČITI?

Rezervirajte svoj termin zdaj

Vas pestijo bolečine, čutite napetost v mišicah, ste pod stresom ali enostavno potrebujete terapijo? Ste na pravem mestu.

Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite svoj termin čim prej.