fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

Tajska refleksna masaža stopal

O TAJSKI REFLEKSNI MASAŽI STOPAL

Kaj je Tajska refleksna masaža stopal?

Tajska refleksna masaža stopal
Tajska refleksna masaža stopal prikaz

Tajska refleksna masaža stopal je starodavna terapevtska tehnika, ki izvira iz tajske tradicije in se osredotoča na stimulacijo refleksnih točk na stopalih. Ta vrsta masaže je priljubljena po celem svetu zaradi svojih sproščujočih in zdravilnih učinkov. Izvaja se pritisk s posebno ročno tehniko kot tudi s pomočjo lesene palčke.

Najbolj priljubljena masažna tehnika na Tajskem

Tajska refleksna masaža stopal lahko pomaga pri:
Tajska refleksna masaža stopal
Tajska refleksna masaža stopal prikaz

Sproščujoči in zdravilni učinki

Tajska refleksna masaža stopal je edinstvena terapevtska tehnika, ki se osredotoča na refleksne cone na stopalih, ki so povezane z različnimi deli telesa. Ta starodavna metoda izvira iz bogate tajske tradicije in je znana po svojih sproščujočih in zdravilnih učinkih. Med masažo terapevt nežno pritiska, gnete ter masira različne točke na stopalih in mečih, kar pomaga izboljšati cirkulacijo, zmanjšati stres, uravnotežiti energijo v telesu in spodbuditi naravno sposobnost telesa za samozdravljenje.

Tajska masaža stopal je odlična izbira za tiste, ki želijo doživeti globoke občutke sprostitve in hkrati izboljšati svoje splošno počutje. Med masažo se sprostijo napetosti in stres, ki se nabirajo v stopalih, kar vodi v večjo gibljivost sklepov, zmanjšanje bolečin in povečanje energije. Poleg tega lahko pomaga tudi pri izboljšanju kakovosti spanja, spodbujanju boljšega delovanja prebavnega sistema ter vzpostavljanju duševnega in čustvenega ravnovesja.

Globoki občutki sprostitve

Obnovitev energije

Poskrbljeno bo, da boste med masažo doživeli resnično sprostitev in obnovili energijo svojega telesa. Obiščite nas in dovolite, da vam celostna masaža nog pomaga vzpostaviti notranje ravnovesje in ohranjati vaše zdravje in dobro počutje.

BI SE ŽELELI NAROČITI?

Rezervirajte svoj termin zdaj

Vas pestijo bolečine, čutite napetost v mišicah, ste pod stresom ali enostavno potrebujete terapijo? Ste na pravem mestu.

Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite svoj termin čim prej.