fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

Terapije in tretmaji

Izvajamo naslednje terapije in tretmaje

Refleksna terapija vratu in glave

Z refleksoterapijo rešujemo težave, ki so posledica vsakodnevnega stresa, dolgotrajnega sedenja, nepravilne drže in napetosti. Ima širok spekter delovanja, saj deluje na centralni živčni sistem.

Maderoterapija

Tovrsten anticelulitni tretma je popolnoma naravenneinvaziven in terapevtsko obarvan, saj spodbuja delovanje limfe in na ta način odpravlja celulit. Rezultat je odprava celulitatoksinov iz telesamanjši obseg in boljši tonus kože.

Reiki energijski tretma

Pomaga odpraviti bolečine, stres, vzpostavi energijsko ravnovesje, stabilizira čustva, odlično pripomore k okrevanju in zmanjšanju simptomatike po kemoterapiji, pri rehabilitacijah, zmanjšuje strah in anksioznost, zelo uspešno pomaga pri nespečnosti ter mnogo drugih težavah.

Access Bars

Access bars je odličen tretma, po katerem se boste počutili kot prerojeni. Omogoča popolno sprostitev in reset. Tretma traja 60-90 minut v ležečem položaju medtem ko z rahlimi pritiski na 32 točk na glavi sprostimo vse negativne občutke ter omejitve, ki nam preprečujejo, da bi živeli lahkotnejše.

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave - Damara masaže in terapije Velenje

O REFLEKSNI TERAPIJI VRATU IN GLAVE

Kaj Refleksna terapija vratu in glave?

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave - Damara masaže in terapije Velenje

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave je osnovana na stari tibetanski metodi. Avtorica te metode Lone Sorensen jo je posodobila z znanji kitajskega, indijskega, perzijskega in grškega sistema zdravljenja. Izvaja se v ležečem položaju, na predelu glave in zgornjega dela hrbta, kjer so refleksne cone, ki vplivajo na mišice, tetive in ligamente po celem telesu

O MADEROTERAPIJI

Kaj je Maderoterapija?

Maderoterapija, Damara masaže in terapije Velenje

Maderoterapija je umetnost naravnega preoblikovanja telesa in dobrega počutja.

Maderoterapija združuje moč narave in izkušenih terapevtskih rok za ustvarjanje popolne harmonije med telesom in dušo. Gre za starodavno terapijo, ki izhaja iz eksotične Kolumbije. Maderoterapija poteka kot masaža s pomočjo različnih anatomsko oblikovanih lesenih pripomočkov kot so valjčki, lopatice in skodelice oziroma lesene ventuze.

Tovrsten anticelulitni tretma je popolnoma naravenneinvaziven in terapevtsko obarvan, saj spodbuja delovanje limfe in na ta način odpravlja celulit. Rezultat je odprava celulitatoksinov iz telesamanjši obseg in boljši tonus kože

Maderoterapija, Damara masaže in terapije Velenje
Accsess bars

O ACCSESS BARS

Kaj je Access Bars in kako vam lahko pomaga?

Accsess bars

Access bars je odličen tretma, po katerem se boste počutili kot prerojeni. Omogoča popolno sprostitev in reset. Tretma traja 60-90 minut v ležečem položaju medtem ko z rahlimi pritiski na 32 točk na glavi sprostimo vse negativne občutke ter omejitve, ki nam preprečujejo, da bi živeli
lahkotnejše.

O REIKI ENERGIJSKEM TRETMAJU

Kaj Reiki in kako vam Reiki lahko pomaga?

Energijska masaža Damara

Reiki nežen energijski tretma, ki deluje na vsa področja: fizično, mentalno, duhovno in čustveno.

V prevodu pomeni univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v nas in vse okoli nas. Ni povezana z nobeno religijo ali kultom. Je preprosta stvar, energijska podpora ki jo lahko začutimo vsi. Deluje pa vedno v najvišje dobro prejemnika.

Energijska masaža Damara

BI SE ŽELELI NAROČITI?

Rezervirajte svoj termin zdaj

Vas pestijo bolečine, čutite napetost v mišicah, ste pod stresom ali enostavno potrebujete terapijo? Ste na pravem mestu.

Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite svoj termin čim prej.