fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

Kombinirana masaža z ventuzami

Kombinirana masaža z ventuzami

KOMBINIRANA MASAŽA Z VENTUZAMI

Kaj je kombinirana masaža z ventuzami?

Kombinirana masaža z ventuzami
Kombinirana masaža z ventuzami združuje tehnike iz klasične masaže z uporabo ventuz oziroma vakumskih skodelic. S pomočjo različnih masažnih tehnik se doseže popolna sprostitev in regeneracija.
 
Masaža traja 90 minut in vključuje celo telo. Začne se s klasičnimi tehnikami, da se tkivo dobro ogreje in pregnete. Ko so mišice ogrete in sproščene pa se nadaljuje z ventuzami na določenih delih telesa.
 
Ventuze ustvarijo vakum, ki s privzdigovanjem tkiva spodbuja pretok krvi in limfe. To pripomore k zmanjšanju oteklin, odpravljanju toksinov iz telesa ter izboljšanju elastičnosti kože.

Številne koristi

Kombinacija klasične masaže in masaže z ventuzami prinaša številne koristi, kot so:

Kombinacija z Reiki

Masažo lahko za res popolno sprostitev in delovanje na vseh nivojih kombiniramo tudi z dodatkom Reiki energijskega tretmaja. 

Težave in stanja

Za katera stanja in težave je primerna masaža z ventuzami?

Po končani masaži je priporočljivo piti več vode, da se izločijo morebitni toksini, ki so se sprostili med samo masažo. Tisti dan se je priporočljivo izogibati mrazu, prekomerni toploti in pretirani fizični aktivnosti. Telo potrebuje čas in počitek za regeneracijo. Predvsem pa je potrebno znati prisluhniti svojemu telesu. 48 ur po vsaki masaži se lahko pojavijo različne reakcije, ki so vedno dobrodošle, saj to pomeni da se telo odziva na terapijo.

Priporočila

BI SE ŽELELI NAROČITI?

Rezervirajte svoj termin zdaj

Vas pestijo bolečine, čutite napetost v mišicah, ste pod stresom ali enostavno potrebujete terapijo? Ste na pravem mestu.

Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite svoj termin čim prej.