fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

O meni

Masaže Damara
Masaže Damara

Moje ime je Polonca

Zate sem ustvarila prostor, kjer ti lahko ponudim tretmaje za boljše fizično, psihično in duhovno počutje.

Sem mamica, žena in podjetnica. Že od malih nog me zanima nekaj več od tega kar vidimo ali poznamo. Moj življenjski tempo je bil precej hiter, dokler me ni usoda opomnila, da je vsak dih, vsak trenutek dragocen, predvsem pa da nič ni samoumevno. O življenju sem začela razmišljati drugače. Vmes sem se še vedno kdaj spotaknila, vendar sem se tudi po tem uspešno pobrala.

Nekega dne, sem se preprosto odločila, da se otresem svojega strahu pred neznanim in se podam na novo pot. Pustila sem trenutno službo, se vpisala na jogo, kmalu za tem pa še na 1.stopnjo Reiki-ja. To je bila moja prva stopnička, odskočna deska v magičen svet energij. Skozi vse stopnje do končne mojstrske in še naprej sem vse bolj spoznavala sebe in svoje poslanstvo. Pomagati vsem, ki si tega želijo in so pripravljeni narediti nekaj zase. 

Če bi mi kdo pred nekaj leti rekel, da bom nekoč imela svoj masažni salon, bi se mu iz srca nasmejala. 

V zadnjih nekaj letih sem opravila veliko različnih izobraževanj in tečajev, s katerimi sem pridobila nova znanja, ki jih lahko sedaj delim z vami. Pomembno mi je, da si zase kreiram pot, ki me izpolnjuje in osrečuje. Vesela bom, če lahko tudi tebi pomagam do boljšega počutja, razbremenitev, uvidov in predvsem do ugotovitve, da je investicija vase, najboljša investicija.

S ČIM LAHKO PRIPOMOREM DO VAŠEGA BOLJŠEGA POČUTJA?

V vse terapije in tretmaje vlagam veliko svoje energije in različnih znanj. Masaža v mojem masažnem salonu ni le masaža. V njo je vložena energija, ki naredi vašo izkušnjo še bolj posebno, če si jo le dovolite prejemati.

Ne delam serijsko, za vsako stranko si vzamem dovolj časa, da je lahko obravnava celostna in ne le površinska.

Zakaj je to pomembno? Zato, da lahko greste domov polni nove sveže energije, lahkotni in sproščeni.