fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

Reiki energijski tretma

O REIKI ENERGIJSKIH TRETMAJIH

Kaj je Reiki in kako vam Reiki lahko pomaga?

Reiki nežen energijski tretma, ki deluje na vsa področja: fizično, mentalno, duhovno in čustveno.

V prevodu pomeni univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v nas in vse okoli nas. Ni povezana z nobeno religijo ali kultom. Je preprosta stvar, energijska podpora ki jo lahko začutimo vsi. Deluje pa vedno v najvišje dobro prejemnika.

Kako deluje Reiki?

Izvaja se s polaganjem rok, prejemnik pa medtem mirno leži ali sedi. Čutiš lahko mravljince, toploto, hlad ali sproščanje čustev. Pomaga odpraviti bolečine, stres, vzpostavi energijsko ravnovesje, stabilizira čustva, odlično pripomore k okrevanju in zmanjšanju simptomatike po kemoterapiji, pri rehabilitacijah, zmanjšuje strah in anksioznost, zelo uspešno pomaga pri nespečnosti ter mnogo drugih težavah.

Večina naših bolečin in tegob je psihičnega izvora. Stres se vsakodnevno nalaga na naša ramena in vrat, zato smo v krču, ki povzroča mišično napetost ter bolečine. Hkrati ne moremo spati in zaradi tega smo vsak dan bolj utrujeni. Primanjkljaj življenjske energije močno oslabi naš imunski sistem, tako pa se znajdemo hitro v začaranem krogu bolezni. V današnjem času smo ujeti v hiter tempo, nezdrav način življenja ter v omejujoča prepričanja. To vse nam preprečuje pretok energije skozi telo.

Povečuje pretok energije

Dobro počutje

 

Reiki vzpostavi pretok energije, ki nam omogoči da stopimo iz začaranega kroga ter naredimo korak naprej k dobremu počutju.

Dovoli si občutiti to energijo, sooči se s svojimi strahovi ter prevzemi odgovornost za svoje zdravje.

Ko zdraviš sebe, zdraviš tudi ljudi okoli sebe in s tem cel planet.

BI SE ŽELELI NAROČITI?

Rezervirajte svoj termin zdaj

Vas pestijo bolečine, čutite napetost v mišicah, ste pod stresom ali enostavno potrebujete terapijo? Ste na pravem mestu.

Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite svoj termin čim prej.