fbpx

Masaže in terapije Velenje

Search

Sprostitvena masaža

Podarim vam 5€

na storitev po vaši izbiri

Podarim vam 5€

na storitev po vaši izbiri

Sprostitvena masaža Damara masaže Vellenje

O SPROSTITVENI MASAŽI

Kaj je sprostitvena masaža in kako nas sprošča?

Damara sprostitvena masaža je masaža prilagojena vsakemu posamezniku. Odlična izbira za vse, ki ste izpostavljeni vsakodnevnemu stresu. Vsebuje nežne prijeme klasične masaže in po želji tudi uporabo eteričnih olj, ki delujejo pomirjujoče. Pričnemo z masažo obraza, ki nas popelje že takoj v popolno sproščenost, nadaljujemo z najbolj obremenjenim vratnim in ramenskim predelom, ki nosi največje breme naloženega stresa. Sledi prijetna masaža hrbta ter na koncu stopal, kjer imamo veliko refleksnih točk za popolno sprostitev.

S sprostitveno masažo za nekaj časa odložimo skrbi, se posvetimo sebi in svojemu dobremu počutju. Je povsem neboleča, nežna tehnika, ki nas popelje v popolno sprostitev. Za slabo počutje in bolečine niso krivi le fizični dejavniki, ampak v večji meri stres, ki se mu je težko izogniti v današnjem hitrem tempu življenja. S tem ko poskrbimo za fizično sprostitev, hkrati poskrbimo za psihično, kar pa pripelje do boljšega počutja, psihofizične kondicije ter okrepitve imunskega sistema. Pretok energije se poveča, vzpostavi se ravnovesje s tem pa se tudi poveča naša delovna učinkovitost.

BI SE ŽELELI NAROČITI?

Rezervirajte svoj termin zdaj

Vas pestijo bolečine, čutite napetost v mišicah, ste pod stresom ali enostavno potrebujete terapijo? Ste na pravem mestu.

Kontaktirajte nas že danes in si zagotovite svoj termin čim prej.

051 368 996

Nahajamo se na Šaleški 19 (Voila Beauty salon) v Velenju